21. júna 2015

Sarah Brianne - Vincent

Séria: Made Man #2
Rok vydania: 2015
Vydavateľstvo: Young Ink Press 

Anotácia:
Vincent pozná očarujúcu stránku Mafie, narodený stať sa vojakom.
Lake žije na druhej strane koľají, narodená byť dcérou vojaka.
Jeho svetlá a tmavá časť stále bojujú, ale tmu necháva vládnuť.
Ona sa snaží nájsť mier a čoskoro bude k tomu príliš ďaleko nájsť ho.
Zistenie, že jeho šéf ju vlastní, mu ukáže, ako málo o nej vedel.
Vedieť o ňom všetko ju len núti chcieť ho nenávidieť.

Som zasraný made man.
Som zasraná socka.
Obálka knihy: Bez debaty dávam plný počet bodov. Čo by som jej tak mala vytknúť? Krásne písmo, sivá farba, ktorú mám rada a sexy chalan v obleku. Bože, ten chalan...! Asi som sa do neho zamilovala hneď, ako som sa pozrela do jeho hypnotizujúcich očí. Chcem ho domov!

Môj názor: Vincenta som si obľúbila už v prvej časti tejto sérií, ktorá bola o Nerovi. Aj keď som si priala, aby ďalšia časť bola o Chloe (tretia kniha bude konečne o nej), ani Vincent mi nebol proti. Z radosťou som sa pustila do ďalšej časti série a znovu som nebola sklamaná, pretože Sarah vymyslela skvelý príbeh

Dej: Trochu ma zaskočilo, keď som sa dozvedela, že kniha má 60 kapitol. Aj keď podľa mňa neboli nejak extra dlhé, bolo to dosť. Niekedy sa v tejto knihe objavili chvíle, ktoré by som kľudne z knihy preškrtla, pretože tam podľa mňa boli zbytočné. Hlavný dej sa teraz točí okolo Lake, najlepšej kamarátky Vincentovej mladšej sestry. S Lake sme sa v prvej knihe stretli len v jednej kapitole, ktorá sa krásne rozviazala v tejto knihe. Ak mám dejovo porovnať prvú časť s touto, je to ťažké. Celkovo sa mi prvý diel páčil viac, ale aj táto kniha mala svoje miesta, ktoré som mala rada. Bohužiaľ, Sarah vymyslela dej, ktorý ma tak veľmi nezaujal, ako v prvej knihe. To však doplnila skvelými postavami...

Postavy: Ako som už spomínala, aj keď sa táto kniha na prvú časť série hlavným dejom nenadväzuje, stretávame tu skoro všetky postavy z prvej časti (veľké plus, Sarah). Vincent bol moje zlatko už v prvej knihe, čo sa nezmenilo ani v tejto časti. Chápem to...vyrastal v nebezpečnej rodine, takže mu odpúšťam pár vecí, ktoré spravil. Strašne sa mi páčilo, ako ochraňoval Lake (aj keď si to niekedy nezaslúžila). Lake...u nej som mala zmiešané pocity. Niekedy som ju mala rada, potom som ju ľutovala a niekedy by som ju najradšej zaškrtila. Ak sa mám rozhodnúť, koho som z hlavných postáv mala radšej, bol by to Vincent. Ak sa mám rozhodnúť, či som mala radšej Elle, alebo Lake, bola by to bohužiaľ Elle (aj keď nevyhrala o veľa percent). 

Aj pri tejto knihe sa budem opakovať, že vám ju odporúčam. Sarah Brianne sa týmto zapisuje do môjho zoznamu najlepších autoriek. Vincent, alebo Nero? Je jedno, akú knihu si vyberiete, pretože v každej si zamilujete chlapov, ktorých Sarah vymyslela. Tejto časti dávam 4 sovičky. Jednu strhávam za dej, ktorý bol slabší, ako v prvej časti a za Lake, u ktorej som mala zmiešané pocity. 

MOJE HODNOTENIE:

1 komentár:

  1. Ahoj, prosím Ťa, ty si čítala knihu v origináli? lebo ja som nenarazila na jej preklad do slovenčiny alebo češtiny.... :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!