3. júla 2015

Mesačná chvastačka- Jún 2015

Konečne sa skončil tento krutý mesiac skúšania, testov a poznámok. Vysvedčenie mám konečne doma, tašku mám vybalenú a konečne môžem oddychovať. Toto leto si chcem poriadne užiť a kopa skvelých kníh mi k tomu bude len pomáhať. Za mesiac jún sa u mňa na poličke objavilo 6 nových kníh a nejaké tie bonusy.


KÚPENÉ KNIHY: 
Tento mesiac sú to tieto dva krásne kúsky. Prvou knihou je tak veľmi ospevovaná Fanúšička od Rainbow Rowell. Áno, tlieskajte mi, že aj ja som sa k nej konečne dostala. Keďže mi brat vrátil peniaze, ktoré som mu požičala práve vtedy, keď sme išli s mamkou do mesta, nedalo mi to a samozrejme sme išli aj do kníhkupectva s jasným cieľom. Kúpiť Fanúšičku! Druhu knihou je tiež novinka, tentokrát od vydavateľstva CooBoo. Prvá láska si ma získala už svojou anotáciou. Milujem romantické knihy, takže táto si u mňa musela nájsť miesto. Stihla som akciu na Albatrosmedia, takže som mala knihu zo zľavou a bez poštovného. Na knihy sa veľmi teším, určite sa mi budú páčiť. :)

VYMENENÉ KNIHY: 
Znovu tu máme dve knihy. Prvou je Dotyk anjela od Thamasa C. Brezinu. S autorom som sa stretla pri knihe Modrá krv. Táto kniha sa mi strašne páčila a preto som siahla aj po jeho ďalšej knihe. Bohužiaľ ma sklamala. Ako druhú tu máme knihu Solitaire, na ktorú som mala veľmi zvedavá, keďže je to debut mladej autorky. Neuveriteľne ma prekvapila a kniha sa mi páčila. O obidvoch knihách sa budete môcť dočítať v mojich recenziách, ktoré pripravujem. ;)

DAROVANÉ KNIHY:
Ako už dobre viete, mám Knižnú vílu, ktorú mám strašne rada. Stále ma prekvapí a poteší svojimi darčekmi, ktoré si veľmi vážim. Keďže som mala v máji narodeniny, znovu sa mi ozvala a spýtala sa ma, akú knihu by som od nej chcela. Po strašne dlhom hľadaní som si nakoniec vybrala knihu Amy & Roger: Na cestě od Morgan Matsonovej. O príbehom tejto autorky som počula skvelé ohlasy, takže sa na knihu teším a spríjemním si ňou leto. :3

RECENZNÉ VÝTLAČKY:
Už na začiatku mesiaca mi prišla knižná novinka, ktorá spôsobila menší otras knižným svetom. Všade sa o nej písalo, všade samé pozitívne recenzie a preto som neváhala a stiahla som po nej aj ja. Reč je o knihe Šepotání, do ktorej som sa s veľkou chuťou a očakávaniami pustila. Kniha bola síce dobrá, ale neoslovila ma. Moju recenziu nájdete TU

BONUSY: 
Tento mesiac tu mám aj dva malé bonusy. Reč je o dvoch krásnych záložkách. Prvú som vyhrala na FB stránke YOLi. Je priam úchvatná. <3 Ako druhú stu mám záložku, ktorú som si zaobstarala sama pri kúpe knihy Fanúšička. Keď som si knihu kupovala, chýbali mi 2€, aby som mala zľavu 15%. Preto som si kúpila túto záložku, takže som ju mala ako keby zadarmo. 

VŠETKY SPOLU: 
Tu je mojich 6 nových krások spolu. :3 
Ako sami môžete vidieť, väčšina mojich kníh je od vydavateľstva CooBoo. Milujem ich knihy! <3

12 komentárov:

  1. Pekné prírastky, len Prvá láska ma dosť sklamala, tak uvidím, ako ty. A čo je to tá knižná víla? Aj mne by nebola na škodu.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Prvú lásku som sa neuveriteľne tešila, takže uvidím, aká nakoniec bude. Práve dnes som ju začala čítať a vyzerá byť v poriadku.
      Knižná víla je jedna skvelá žena, ktorú som spoznala, keď som jej dcérke predávala knihu. Dali sme sa do reči a povedala som jej môj životný príbeh a odvtedy si píšeme. :) Vždy keď mám nejaký sviatok, alebo sú Vianoce, poteší ma knihou. :) Preto ju volám Knižná víla.

      Odstrániť
  2. Áno, pekne prírastky. Na Prvú lásku sa teším dosť :)
    Amy a Roger je skvelá knižka, čítala som ju niekedy v lete minulý rok a pohltila ma. No a ospevovaná Fanúšička? Úplne sklamanie. :D
    Prajem ti pekné čítanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ma s tou Fanúšičkou nestraš! :D Vkladám do nej veľké nádeje a preto si ju nechávať ako poslednú, aby som si ju vychutnala. :D :D
      Prvú lásku práve čítam a zdá sa mi byť zatiaĹ v poriadku... ;)

      Odstrániť
  3. Krásne prírastky! Fanúšička a Šepotání mi v najbližšej dobe prídu, takže sa úplne mega teším! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak máš sa na čo tešiť. :)
      teda...ja som ešte Fanúšičku nečítala, ale podľa recenzií sa máme obidve na čo tešiť. :D

      Odstrániť
  4. Tú Fanúšičku má už asi každý, len ja nie :D Na každom rohu ju stretávam a asi si vážne ku mne hľadá cestu, aby som si ju kúpila...no uvidím ešte :) Inak krásne nové knižky ti pribudli...Šepotání ma neláka, ale obálku má veľmi peknú. Amy & Roger: Na cestě by som si chcela prečítať aj ja a máš úžasnú Knižnú vílu- je to od nej veľmi pekné a milé ;) Čo sa týka záložiek, tak ti závidím tú z YOLI...taká nezvyčajná a nádherná. Aj druhá sa mi páči- pripomína mi tie, čo vyrábam :D
    Tak ti prajem príjemné čítanie s toľkými nádhernými knižkami..teším sa na recenzie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Fanúšičku dlho obchádzala, ale hnevalo ma, že všetci ju majú a ja nie. :D :D Preto som si ju musela obstarať.
      Ak ti pravdu poviem, tak ak ťa Šepotanie veľmi neláka, tak ti ani nič neujde. :) U mňa získala 3/5 sovičky...vôbec ma nejako nenadchla.
      Tie záložky. :D Neviem, či som to dobre vysvetlila...tej kvet som vyhrala na YOLi a tú druhu kúpila. :D

      Odstrániť
    2. Aha, tak som to zle pochopila :D Takže kvet je výhra z YOLI, tak tie si doma podobné vyrábam a tú, čo si kúpila, tak tam je tá závisť :D Milujem sovičky a táto záložka je nezvyčajná a krásna...kiežby som na ňu niekde natrafila aj ja :))

      Odstrániť
    3. Vyrábaš? Tak to ti závidím. Máš k tomu aj nejaký návod? Ja sa budem celé prázdniny nudiť, takže ak to nie je komplikované, rada by som to skúsila. :)
      Aj ja milujem sovičky! :D Práve pre tú malú sovičku som si ju kúpila :D Kúpila som si ju v Panta rhei pri pokladni. Určite to budú mať aj v iných predaniach, nie len vo ZV. :)

      Odstrániť
    4. Jednu som aj vyrobila do prvej súťaže a postup na ne mám :D Dávala som ho na blog ako svoje prvé, a zatiaľ jediné, DIY (http://piesen-fantazie.blogspot.sk/2015/04/diy01.html)...je to jednoduché :) A idem pochodiť po kníhkupectvách, hádam na takú záložku so sovičkou narazím aj ja :D

      Odstrániť
    5. Určite sa na to kuknem a ak to nebude nejako ťažké (pre mňa :D ), tak to vyskúšam. :D
      Ak mi niekde nájdeš záložku s hviezdami, alebo nočnou oblohou, kľudne si túto s tebou vymením. :D :)

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!