29. júla 2015

Mesačná chvastačka- Júl 2015

Ďalší mesiac sa nám pomaly končí a aj keď ešte poriadne nie je koniec, ja zajtra odchádzam do kúpeľov, takže dnes vám chcem toho pridať viac. Ako prvé som si pripravila moju Mesačnú chvastačku. Máme prázdniny, chodím ku starkej a na návštevy, takže sa mi nakopilo viac kníh. Samozrejme, že potrebujem knihy aj do kúpeľov, keďže tam idem stvrdnúť 28 dní. Preto som nakupovala, nakupovala a nakupovala...samozrejme aj vymieňala....až som nemala žiadne peniaze. Aké sú moje úlovky?

KÚPENÉ KNIHY
Keď nemám čo robiť (čo je často), idem vypĺňať tie online dotazníky za ktoré dostávam body, ktoré potom môžem zameniť za nejakú zľavu. Keďže idem do kúpeľov, povedala som si, že si vyberiem zľavu 10€ do martinusu. Priznám sa, že som si vyberala knihu 4 dni!! 4 dlhé dni som nevedela, aké knihy, alebo knihu si mám kúpiť. Najskôr som chcela Hotel v Paríži, ale to je začiatok ďalšej série. Preto som sa po 4 dňoch rozhodla pre Nádhernú svadbu od Jamie McGuireovej a pokračovanie série Najtemnejšie sily, ktoré mám rozčítané asi 2 mesiace.

RECENZNÝ VÝTLAČOK
Fúha...nad recenzným výtlačkom som strašne dlho rozmýšľala. Je veľa kníh, ktoré chcem prečítať, ale skoro všetky sú začiatkami nejakej série a ja som sa rozhodla, že najskôr dočítam všetky série, ktoré nemám dočítané. Preto som si ako recenzák vybrala moju lásku Krásnu katastrofu od Jamie McGuireovej. Tak veľmi som túto knihu chcela mať na poličke a konečne sa mi to splnilo. 

VYMENENÉ KNIHY
Tento mesiac som vymieňala ako bláznivá. :D Prvá kniha je Temná Raven od Sylvain Reynard. Jej knihy som si zamilovala a anotácia na túto knihu sa mi strašne páčila, takže som happy, že ju mám. Je to prvá kniha, ktorú si zajtra beriem do kúpeľov. Ďalšiu knihu, ktorú som si vymenila je Nie som taká od Leny Dunhamovej. Kniha ma až tak nezaujala svojou anotáciou, ale chcela som si ju prečítať. Po prečítaní som mala strašne zmiešané pocity a stačí povedať len toľko, že táto kniha nebola pre mňa. A ako poslednú tu máme Zlodejku duší. Prvá časť série, ktorú budem určite milovať! Zháňam ďalšie pokračovania, lebo táto kniha bola...WOW!

VYHRATÉ KNIHY
Ja a vyhrať? Pfff....tento mesiac sa mi fakt nedaril a to bolo na blogoch toľko súťaží. Jediné, čo som vyhrala boli krásne záložky, ktoré ma neuveriteľne potešili. :)

MALÝ BONUS
Keď som v martinuse nakupovala za tú poukážku, chýbali mi ešte dve eurá. Hľadala som niečo, čo by sa mi veľmi páčilo a nakoniec som narazila na bombastické martinus tašky. Po dlhom rozhodovaný medzi dvomi, som si nakoniec vybrala túto červenú krásku. Bohužiaľ som ju sama nemohla odfotiť, lebo je už zabalená v mojom veľkom cestovnom kufri a budem ju nosiť ku bazénom. Stala sa mojou najobľúbenejšou taškou. :3
martinus.sk
Zdroj
VŠETKY SPOLU
Tak tu je mojich 6 nových lások spolu. :)

9 komentárov:

  1. Svadbu som si tiež tento mesiac zadovážila, tú sériu jednoducho zbožňujem :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja milujem tie knihy. :3 Krásna katastrofa je proste klasika... :3 :)

      Odstrániť
  2. Som jediná, ktorej sa Krásna Katastrofa nepáčila? :D Hoci to nie je moja šálka kávy, veľmi pekné kúsky ;) Ale Najtemnejšie sily by som si prečítala :3 Och a tá taška je super :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi si skutočne jediná :D Mne sa kniha veľmi páčila aj keď mala niekedy svoje negatíva.:D

      Odstrániť
  3. Krásne prírastky :) Mne pribudla len jedna a tiež som nemala šťastie v súťaži...jedine za účasť v hope u Cathy som od nej dostala 2 jej krásne vizitky a placku...a veľmi ma to potešilo :) A presne na túto tašku od Martinusu som pokukovala aj ja no mňa viac zaujala tá čiernobiela :D A uži si to v kúpeľoch ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mns sa tá čierno-biela páčila ale just teraz ju mali vypredanu. Ešte tam mali nejakú modrú ale moc sa mi nepačilo, čo tam bolo napisané. :)

      Odstrániť
  4. Knihy vyzerajú skvelo! Už sa teším na recenzie - a čo sa týka záložiek, i tie sú skutočne krásne. Sánka dolu šéfe! :D I tá taška je skvelá, takého ninju by som i ja potrebovala. Uži si kúpele :)
    Ak sa môžem opýtať, aké dotazníky? :)
    (Fay)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by si mala záujem, pošli mi na môj mail tovj mail ( :D ), alebo iný kontakt a ja ti to vysvetlím. ;)

      Odstrániť
    2. Prepáč za opozdenú odpoveď, napíš mi - ak to teda stále platí, budem len rada ofc - na work mail: faylotte16@gmail.com alebo na môj osobný - soncapinzikova@gmail.com :) Ešte raz sa ospravedlňujm! :)

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!