27. marca 2015

Abeceda knihomoľa | B

Máme tu ďalší týždeň a to znamená len jedno...pokračovanie vynikajúceho projektu Abeceda knihomoľa. :) Tento projekt sa zrodil v hlavičkách Marky a Kristý. Tento týždeň nám projekt pokračuje na písmenku B a ja idem popremýšľať, aké veci na B napíšem. :D

BLOG
Čo by som to bola za človeka, keby som sem toto slovíčko nenapísala?! Odkedy som začala čítať knihy, obdivovala som všetkých blogerov. Páčili sa mi ich myšlienky, recenzie a rôzne články. Myslela som si, že mať blog musí byť skutočne ťažké. Nakoniec som zistila, že je. Keď som spoznala Maggie, ktorá mala blog, nakoniec som sa rozhodla, že si vytvorím aj ja moje malé kráľovstvo. S jej pomocou som blog rozbehla a NIKDY nebudem ľutovať. Niekedy je to fakt ťažké, ale môj najväčší nepriateľ je môj mozog. Aj keď mám každý deň na blog čas, môj mozog niekedy nespolupracuje a proste neviem, čo na blog napísať. Snažím sa mojim verným fanúšikom písať čo najlepšie články a recenzie. Viem, že som ešte začiatočník, ale sľubujem, že sa budem každý deň zlepšovať a ďakujem každému za každý jeho komentár. :)

BOOKSHOP
Druhý domov každého knihomoľa. :) Už v minulom článku som písala, že vždy, keď ideme do mesta a prejdeme popri nejakom kníhkupectve, musíme sa do neho pozrieť. Milujem prechádzať sa popri poličkách plných kníh, ktoré v sebe skrývajú toľko príbehov a postáv. Aj keď si zvyčajne v kamenných kníhkupectvách knihy nekupujem, niekedy to však nevydržím. <3 Môj sen je, že keď budem staršia, otvorím si nejaké malé kníhkupectvo. :3

BAD BOYS, GOOD BOYS....ALL BOYS!
Čo by boli knihy bez nich? Autorky niekedy vytvoria chlapov, ktorých by sme najradšej vystrihli z knihy a naprogramovali, aby boli len naši. <3 Pri každej knihe si skôr zamilujem hlavných hrdinov, ako hrdinky. Asi preto, že si ich viac všímam. (veď som žena :D ) Prečítala som už veľa kníh a ako som zistila, zamilujem sa skôr do zlých chalanov. Aj keď sa niekedy správajú ako svine, nesprávajú sa tak, ako by sa mali, nakoniec si získajú moje srdce. Milujem, keď sa zašteria s hlavnými hrdinkami a nakoniec dovolia láske, aby ich zmenila. :)

Fúúha, Musím povedať, že písmeno B mi dalo zabrať. Veľmi dlho som rozmýšľala, kým som prišla na nejaké posledné slovo. Dúfam, že písmenko C sa mi bude robiť ľahšie. ;)

4 komentáre:

  1. Skvělé nápady! Jsem ráda, že se Ti projekt líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nepáči sa mi...ja ho MILUJEM! :) Úplne úžasný projekt. :)

      Odstrániť
  2. Úplne súhlasím so všetkými troma povedzme položkami alebo ako by som to nazvala :D Rozhodne tvoria neoddeliteľnú súčasť každého knihomoľa :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!