1. októbra 2015

Mesačná chvastačka- September 2015

Máme tu koniec ďalšieho mesiaca. Mesiaca, ktorý každý študent nenávidí. Skončil sa september, ja som si zatiaľ nachytala len dve známky a začína sa mi tretí ročník, v ktorom musím makať. Aj keď sa škola začala, nezabudla som ani na knihy. Viem, že som tento mesiac blog trochu zanedbávala, ale mala som toho na začiatok veľa. Tento mesiac moja polička dostala infarkt, keď na ňu pribudlo hneď 20 kníh!! Áno, dobre čítate. Keď som prišla do kníhkupectva a začala som si tam brať knihy, predavačky sa na mňa pozerali ako na blázna. (hlavne, že mi nedali k nákupu žiadny darček. -_- Veď takú tržbu asi ešte ani nezažili) Takže...aké knihy sa u mňa objavili? :)

VYMENENÉ KNIHY
Aj tento mesiac som v skupinách na Facebooku natrafila na pekné úlovky. Prvou knihou je Kráľovná Tearlignu, na ktorú si môžete prečítať recenziu TU. Kniha bola tou správnou cestou. Ako druhú tu mám Naprieč vesmírom, v ktorej som sa dostala na druhú kapitolu a nejak sa z nej neviem pohnúť. Ku knihe sa určite vrátim, ale netuším kedy.

VYHRANÉ KNIHY
Pff...nechcite ma rozosmiať. Ja nemám šťastie. :(

KÚPENÉ KNIHY
Konečne sa dostávame na kategóriu, v ktorej sa budem poriadne rozpisovať.
Ako prvé tou máme knihy s nádychom erotiky. Ako prvá tu je Päťdesiat odtieňov slobody. Knihu som už veľa krát čítala, ale na poličke mi chýbal posledný diel. Som rada, že som si túto sériu konečne doplnila, lebo ako ste si mohli všimnúť, ja Christiana Greya milujem. Ako druhé tu máme dva diely série Hotel v Paríži. Chcela som si kúpiť hneď celú sériu, ale v kníhkupectve tretí diel nemali. (čo je dosť čudné O.o) Čítala som na túto sériu kopu pozitívnych, ale aj negatívnych recenzií, takže uvidím, ako sa mi séria bude páčiť.

Ako ďalšie tu máme tri zaujímavé knihy. Prvá kniha je od Kass Morgan s názvom Prvých 100. Priznajme sa, asi každého nadchol tento seriál a u mňa bola len otázka času, kedy si prečítam aj knihy. Ako som v recenziách čítala, knihy sa nevyrovnajú seriálu, ale aj tak im dávam šancu. Ďalšia a jediná kniha od slovenskej autorky, ktorú som si kúpila je kniha Túto noc nezaspím. Už dlho som si ju chcela objednať, pretože ma zaujala anotácia. Uvidíme, čo mi slovenská autorka ponúkne. Poslednú knihu (z tohoto obrázku) Piatu vlnu, som chcela už niekoľko týždňov a som strašne rada, že som v kníhkupectve uchmatla jej posledný výtlačok.

Ako si môžete všimnúť, na ďalšom obrázku vám prinášam pokračovania sérií. Na každú som sa tešila ako dieťa na vianočné darčeky. Strácame sa v sebe ma prilákalo svojou anotáciou a prvý diel sa mi strašne páčil. Na Pulz som sa strašne teším a som zvedavá, ako to všetko dopadne. V anotácií ma poriadne vystresovali. Do Hľadania dokonalej lásky dávam veľké nádeje, pretože jej prvý diel sa zaradil medzi moje TOP knihy.

Konečne sa aj ja môžem popýšiť, že mám Lásku blogerskú. :D Na veľa blogoch som sa o ňu zapojila do súťaží, ale nikdy som ju nevyhrala. Konečne ju mám aj ja  na poličke a konečne si ju prečítam. Trón zo skla bol samozrejmosťou, ktorú som si v kníhkupectve kúpila. Na blogu Maggie World of Books by Naty bol projekt, kde knihu čitateľom viac priblížili a aj kvôli nim som si knihu zamilovala skôr, ako som si ju prečítala. Práve ju čítam a mali pravdu...JE GENIÁLNA! Poslednú tu máme internetovú senzáciu After: Bozk. Anotácia ma zaujala, recenzie boli dobré. Som zvedavá, ako sa mi bude páčiť.

Hriešny zoznam je kniha, ktorá je mimo môj knižný radar, ale aj tak ma strašne zaujala. Som na ňu strašne zvedavá! Jamie McGuireovej vyšla na slovensku ďalšia kniha, takže je samozrejmé, že ju musím mať. Je to jedna z mojich naj autoriek, takže každú knihu od nej proste musím mať na poličke. Prvú časť Upírskej akadémie som nemala v pláne kupovať, ale tá predavačka pri pokladni mi ju núkala, že je vraj v zľave (to mi ju akože nemohli dať zadarmo, keď som im spravila takú tržbu? ). Aj som povedala mamke, že netreba, ale ona mi povedala, že nech si ju zoberiem. Asi netušila, že teraz mi bude musieť kúpiť celú sériu. :D VA som už raz čítala a je to super séria, takže si ju aspoň ešte raz prečítam. :)

Tlieskajte! Konečne si aj Hulinová prečíta Pekelné stroje, ktoré sú tak ospevované. Už dlho som ich mala v čítačke, ale zakázala som si ich čítať. Chcela som ich mať proste na poličke. Aj Pekelné stroje boli knihy, ktoré som si v tom kníhkupectve musela kúpiť.

Takže dokopy je to 20 kníh. Už ich mám zoradené na poličke, takže spoločnú fotku nečakajte :D . Ešte som mala na zozname kopu kníh, ktoré bohužiaľ v kníhkupectve nemali. :( Ale nevadí...cez internet si ich kľudne objednám. Mám záujem o Medeného jazdca, Zakázanú lásku, sériu Svudné zlo, Cizinku,... proste knihy, ktoré ma dovedú na mizinu. :D

8 komentárov:

  1. Naozaj krásne kúsky :) ❤. Závysť... :D. Pekelné stroje sú úžasné, tak snáď sa ti budú páčiť :). Upírsku akadémiu som ešte nečítala, ale vidím, že by som sa k tomu už mala dokopať :D. Trón zo skla je úžasný :3. A Girl Online doma mám.. len ešte sa k tomu musím dostať :D. Piatu vlnu by som si tiež mala prečítať. Chcela by som ju čítať ešte pred tým než príde do kín film :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Pekelné stroje sa pekelne teším. :D Upírsku akadémiu som čítala ako pdf-čko, ale som rada, že ju mám aj na poličke. Trón zo skla už mám prečítaní a môžeš si na neho prečítať aj pozitívnu recenziu na mojom blogu ;) Girl Online som včera začala čítať, ale...po prvej kapitole, som ju proste odložila. :/ Nezaujala ma.

      Odstrániť
  2. Pekelné stroje jsou skvělé - hned po přečtení jsem četla znovu , A upírská akademie a na ni navazující pokrevní pouta se mi také líbily - doporučuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa na tie Pekelné stroje strašne teším a dávam im veľké nádeje. :D

      Odstrániť
  3. Dievča zlaté, ty si tomu tento mesiac riadne dala :D A ako vidím samé dobré kúsky! :3 Pekelné stroje, Upírska akadémia, Paita vlna,..... Dúfam že sa ti budú páčiť! Na druhej strane som zas zvedavá na tvoje názory ohľadom Girl online, keďže to takmer každý hejtuje jedna radosť a na After-osobne si myslím, že je kopa a hlavne oveľa lepších ff-iek ako After.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ehm... :D Girl Online som po prvej kapitole musela odložiť, lebo ma vôbec nezaujala :D Na After som vážne zvedavá.

      Odstrániť
  4. Páni, tak to je nádielka! :D Krásne kúsky. Už sa teším na recenzie, hlavne na Trón zo skla, ten teraz vidím všade :)) Príjemné čítanie, uži si ich ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!