7. decembra 2015

Vianočné filmy, bez ktorých si neviem predstaviť Vianoce

Konečne nastávajú tie najkrajšie sviatky v roku a takisto sa aj televízia ide zblázniť a konečne začne púšťať skvelé filmy (samozrejme s desiatimi reklamami za dvojhodinový film -_-). Na jednom blogu (zabudla som si ho poznačiť, za čo sa ospravedlňujem) som videla článok s obľúbenými filmami a rozprávkami. Povedala som si, že aj ja vám priblížim filmy, bez ktorých si Vianoce neviem prestaviť. Skutočne veľmi som rozmýšľala a dúfam, že som vypísala všetky. :)


Sám doma 1 a 2
Je vôbec nejaká väčšia klasika, ktorá neomrzí? Pozerám to už od malička a asi to budem pozerať až kým nebudem stará. Harry a Marv sú najlepší zlodeji celých čias. Bez týchto filmov si neviem Vianoce predstaviť.

"Akých idiotov to tu zamestnávate?!"
"Najlepších z celého NY."

Marv: "Áno...deti sa boja tmy."
Harry: "Ty sa tiež bojíš tmy, Marv..."


Tri oriešky pre Popolušku
Rozprávka, ktorú asi povinne musím pozerať, keď ju mamka zapne. Proste patrí ku Vianociam ako vianočný stromček. Posledné roky sa mi prestáva páčiť, ale snažím sa ju pozrieť každý rok.

Pelíšky
Film, ktorý milujem! Tie hlášky sú perfektné, herci skvelý a dej geniálny. Vždy sa strašne zasmejem a na Pelíšky sa asi tento rok teším najviac! :3

Mrázik
Ďalšia rozprávka. Mrázika mám strašne rada. Stále si spomínam na to, že keď som bola malá, tak ma volali Marfa, lebo som mala červené líca. :D Tiež sa na ňu tento rok teším.

Dedučko: "Je ti teplo dievčatko? Je ti teplo krásavica?"
Marfuša: "A čo ti šibe, hlupák starý! Veď mi už ruky aj nohy omrzli!"

S tebou ma baví svet
Ďalšia naša klasika. Keď som bola menšia, vôbec som film nepozerala, ale stačilo mi, aby som videla len trochu a do filmu som sa zamilovala. Priznám sa, že ešte stále som nevidela koniec filmu, ale tento rok to chcem napraviť. :)

Santa je úchyl!
Skvelý a úchylný film! :D Santu uvidíte v úplne inom svetle. Skutočne skvele sa zasmejete. Film odporúčam každému. ja si ho určite pozriem. Ak nepôjde v TV, tak si ho kuknem na DVD-čku, Tento rok však na Vianoce nesmie chýbať.

Ľadové kráľovstvo
Rozprávka, ktorú som zatiaľ videla len raz, ale tieto vianoce si ju určite pozriem. Disney nesklamalo a znovu vytvorilo krásny príbeh do ktorého sa každý zamiluje. Už sa vidí s kakaom v ruke, zababúšená v deke ako pozerám Ľadové kráľovstvo. :3


Samozrejme, Vianoce sú ešte ďaleko a nám v škole ešte stihnú dať určite aspoň 10 písomiek a skúšanie. -_- A čo vaše obľúbené filmy a rozprávky? :)

2 komentáre:

  1. Aj môj výber by bol rovnaký, to sú proste klasiky :3 To bez nich nejde a ešte napríklad Vianoce v podaní Tima Burtona, to mi k tomu patrí :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi si niekto povie, že prečo som sem nedala Perinbabu, ale musím sa priznať, že som ju ešte nikdy nevidela. :D :D Proste toto sú klasiky u mňa :D

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!