18. decembra 2017

(Opozdená) Mesačná chvastačka: November 2017

Áno dobre čítate. Nedalo mi to a aj keď by som mohla spraviť chvastačku spoločne s decembrovou, nespravím to. V novembri sa u mňa objavila...ani neviem akým zázrakom...kopa skvelých kníh, ktoré si zaslúžia samostatný článok. Nejdem viac kecať a ideme rovno na zoznamovanie.

KÚPENÉ KNIHY
Ako dobre viete, v novembri sa v Bratislave koná Bibliotéka...udalosť, na ktorej som už druhý rok po sebe minula dosť veľkú čiastku peňazí, aj keď som sa snažila krotiť. Z Bibiotéky som si tento rok odniesla "len" 4 kníh. Knihy Strácam sa v tebe a Strácame sa v sebe som už v minulosti čítala na čítačke. Viem, že ma neuveriteľne zaujali a hneď ako som ich videla na Bibiotéke v akcii, musela som ich mať. Strašne sa na ne teším. Kniha Drž ma, keď padám od skvelej Mirky Varáčkovej bola jasná voľba. Jej knihy milujem a teším sa na jej ďalší príbeh. Železná dcera je druhý diel série Železný kráľ. Sériu som doteraz nečítala, ale veľa som o nej počula. Prvý diel bohužiaľ nemám, ale keď som videla túto knihu len za 2€, povedala som si, že si ju kúpim a ostatné diely si zaobstarám. Som na sériu vážne zvedavá. Jedinú knihu, ktorú som si v novembri nekúpila na Bibliotéke bola Havranie bratstvo. Túto knihu asi ani nemusím prestavovať. Viem, že som ju straaašne dávno čítala po česky, ale sériu som nedočítala. Teraz si ju chcem celú doplniť do knižnici a pustiť sa do nej znovu.
RECENZNÉ VÝTLAČKY
V mesiaci november sa u mňa objavili 3 recenzné výtlačky. Ako ste si mohli všimnúť, naviazala som spoluprácu s vydavateľstvom Elist. Ako prvý recenzný výtlačok som si od nich zobrala prvý diel série Temní anjeli: Posolstvo. Ako ste si mohli v recenzii TU prečítať, kniha ma neuveriteľne zaujala. Na blogu sa v tomto čase objavila recenzia aj na pokračovanie. Ďalšia kniha, ktorá sa u mňa objavila na recenziu mi poskytla Mirka Varáčková. Kniha Prežila som svet vyšla vo vydavateľstve Elist v novej obálke a ja som mala tú možnosť ju zrecentovať. Moju recenziu nájdete TU. Ako posledná kniha, ktorú mi poskytlo vydavateľstvo Ikar bol skvelý Neodolateľný pokušiteľ. Ak stále váhate, či si knihu prečítať, možno Vás presvedčí moja recenzia TU.
VŠETKY POKOPE




A čo vy? Aké knižné kúsky ste si priniesli s Bibiotéky? :) Čítali ste niektorú z kníh , ktoré som si zaobstarala? Čo na ňu hovoríte? :) Vaše názory si rada prečítam v komentári.

2 komentáre:

  1. The Raven boys sa mi veľmi páčilo, celá séria. Posledný diel ma tak trošku sklamal, ale to bude zrejme tým, že som od toho čakala niečo iné. Napriek tomu je to skvelé čítanie a určite by si to mala dočítať.

    Železnú dcéru som tiež čítala, ale veľmi veľmi dávno. Už si ani veľmi nepamätám, o čom to bolo a tuším som nedočítala celú sériu, ale napriek tomu som zbožňovala Asha <3 <3. Možno sa k tomu raz vrátim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. The Raven boys som dávno pradávno čítala a niekde v hlave mám zakódované, že sa mi strašne páčili. :D Ani netuším prečo som prestala sériu čítať. :D Teraz sa jej tak ľahko nevzdám. :D

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!