5. júna 2016

Mesačná chvastačka- Apríl & Máj 2016

Ahojte!!
Konečne sa ozývam trochu aktívnejšie. V apríli som bohužiaľ nerobila Mesačnú chvastačku, pretože na ňu nebol čas a keď som nakoniec čas mala, bola polovička mesiaca a povedala som si, že to nechám nabudúce. Táákže...nakoniec toto meme, ktoré má na svedomí Judit robím za dva mesiace. :) Aké knihy sa u mňa objavili?

KÚPENÉ KNIHY
Tieto mesiace som si zaobstarala dve knihy. Ako prvú som si kúpila More klidu, ktoré mali na megaknihách LEN za 4€!! Samozrejme, že som takú akciu musela využiť, pretože anotácia knihy ma zaujala a bola som na ňu neuveriteľne zvedavá. Musím povedať, že som urobila správne rozhodnutie, pretože tak geniálnu knihu som už dlho nečítala. Viac sa dočítate v mojej recenzii.
Ako druhú knihu som si zaobstarala prvú časť obľúbenej knižnej série Nástroje smrteľníkov- Mesto kostí. Už dlho som ju mala na zozname kníh, ktoré si musím prečítať a keď som sa nakoniec zamilovala do seriálu Shadowhunters, povinne som si ju zaobstarala.
PS: Ospravedlňujem sa, že na fotke je len mesto kostí, ale prerábame a všetky knihy mám v krabiciach, lebo moja knižnica išla do obývačky a More klidu sa stratilo v mori kníh. :D

DAROVANÉ KNIHY
Tento mesiac som mala narodeniny. Konečne som sa stala dospelou!! Od brata a jeho frajerky som dostala hneď dve parádne knihy. Prvou je Scotland Street, pokračovanie skvelej série od skvelej spisovateľky, ktorú nemôžem nemilovať. Aj táto kniha ma prekvapila a obľúbila som si ju. Druhá kniha Nevypovedané bola prečítaná hneď na druhý deň ako som ju dostala. Tiež skvelá kniha, aj keď na Scotland nemá.

RECENZNÉ VÝTLAČKY
Tento mesiac mi prišla ďalšia kniha na recenziu! Na túto Psychológiu pre násťročných som bola vážne zvedavá. Aj keď nečítam knihy, ktoré nemajú dej, túto knihu som si strašne chcela prečítať. No...čo dodať...ehm...viac sa dočítate v mojej recenzii.

Ako BONUS vám posielam fotku mojej narodeninovej torty, ktorá bola...samozrejme...v tvare knihy. <3



1 komentár:

  1. Teda krásný dort a samozřejmě i knižní přírůstky. :) Já mám také hrozně ráda knihy od Samanthy Young.

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!