29. januára 2016

Mesačná chvastačka- Január 2016

AHOJTE! 
Máme za sebou prvý mesiac v roku 2016, ktorý u mňa bol štedrý z hľadiska kníh. Keďže sa končil prvý polrok v škole, týždeň som nerobila nič iné, len som pozerala do poznámok a biflila sa. Ja som človek lenivý a preto si všetko nechávam na poslednú chvíľu...čo už. Nakoniec som v 1. polroku 3. ročníka na obchodnej akadémii skončila s troma trojkami, siedmimi dvojkami a dvoma jednotkami, na čo som patrične hrdá! Dúfam, že koncoročné vysvedčenie bude tiež takéto. Ale naspäť ku knihám.

RECENZNÉ VÝTLAČKY
Tento mesiac sa mi podarilo získať spoluprácu s vydavateľstvo Tatran! Som z toho nadšená a pred pár dňami mi poslali prvý recenzný výtlačok, ktorý ste už mohli vidieť v mojom unboxing-u. Jedná sa o Hostiteľa. Priznám sa, že od autorky som zatiaľ žiadnu knihu nečítala a ani som nemala v pláne, ale Hostiteľ ma na filmovom plátne zaujal, preto dávam nakoniec šancu aj knihe. Uvidíme, aká kniha bude.


KÚPENÉ KNIHY
Keďže bol brat ku mne štedrý, keď sme sa pohádali a chcel si to u mňa vyžehliť, dostala som sa ku nejakým peniazom, ktoré išli samozrejme do kníh. Milujem, keď je brat štedrý!
Balík od kníhkupectva bol väčší a prvou knihou je Leo. Táto tenká knižtička ma nenormálne prekvapila! Môžete si prečítať recenziu TU a ja sa neviem dočkať, kedy si zaobstarám aj ostatné knihy od tejto skvelej autorky. Ďalej tu máme Nocte, ktoré som už stihla prečítať, ale ku recenzii som sa nedostala, pretože na túto knihu bolo pre mňa ťažké niečo písať! Príbeh bol síce z časti čudný, ale nakoniec som si ho obľúbila. Uvidím, ako sa bude vyvíjať príbeh ďalej. Ako ďalšie tu máme Zakázanú lásku a Danteho holku, čo sú knihy, ktoré sa stali mojimi láskami! Zakázaná láska ma citovo vyšťavila!! Recenziu si môžete prečítať TU. OTKA je ten typ knihy, ktorý proste musíte v knižnici mať. Začala som ju čítať a uvidíme, aká bude nakoniec recenzia. A posledné dve- neprečítané knihy sú After: Sľub, na ktorý sa teším, ako malé dieťa a Vymyslela som si ťa, na ktorú som nenormálne zvedavá, kvôli pozitívnym recenziám a cestuje som ňou na budúci týždeň do Benátok na karneval. :)

DAROVANÉ KNIHY
Ehm...začnem znovu Zakázanou láskou, ktorá sa u mňa tento mesiac objavila dva krát. Mala som meniny a brat a jeho frajerka ma potešili touto knihou ako darček. Škoda, že som si ju už v tom čase objednala, ale NEVADÍ! Knihu milujem!! :3 Ak má niekto záujem o jednu neprečítanú Zakázanú lásku, nech sa mi ozve do komentáru, alebo na mail, ktorý nájdete vpravo na boku. :)
Ďalšiu knihu, ktorá sa u mňa objavila je Až do konca od jednej skvelej autorky, ktorú MILUJEM! Knihu som si chcela zaobstarať už dlhšie a sk
ákala som od radosti, keď mi ju mamka kúpila. :)

KOĽKO JE TO SPOLU?
Spolu je to neuveriteľných 10 kníh! Každá je podľa mňa skvelá a ja mám teraz vážne problém, lebo nemám miesto v knižnici. :D
                           

5 komentárov:

  1. Keby sa chceš Lea zbaviť, mysli na mňa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ nemám v pláne, keďže si chcem zaobstarať všetky knihy od Mii, ale keď sa niečo zmení, dám vedieť. ;D

      Odstrániť
  2. Pekné knižné prírastky, gratulujem :-) Nečítala som žiadnu z týchto kníh, teda začala som Hostiteľa, ale kniha mi nesadla tak som ju nedočítala :-) Každopádne gratulujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že mne Hostiteľ sadne, lebo ma tresne, ak ju budem musieť dočítať a nebude sa mi páčiť. :D A ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Gratuluji k nové spolupráci :)
    Všechny knihy vypadají skvěle, těším se na recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!