2. júla 2015

Unboxing #13 | Keď knihomoľ uvidí AKCIU...

Nebolo to ani tak dávno, kedy som sem pridávala posledný Unboxing a dnes pridávam ďalší.
Určite ste si všetci všimli akciu, ktorú mala stránka Albatrosmedia.sk. Kopa zľav, poštovné zadarmo a k nákupu nad 10€ aj kniha ZADARMO z Darčekomatu. To sa skutočne oplatí a preto u nich strašne rada nakupujem. Aj keď som nemala skoro žiadne peniaze, nemohla som si nechať takú skvelú akciu ujsť a preto som si objednala knihu, ktorú som chcela veľmi prečítať. (Až potom som si spočítavala mince v peňaženke, či na knihu vôbec mám. :D ) Akú knihu som si nakoniec objednala? Výber bol jednoduchý.

Keď mi mamka z pošty doniesla knihu domov a ja som sa tešila na to, ako z nej obal konečne roztrhám, musela som byť pokojná a myslieť na vás. :D Preto som pekne knihu odfotila pri každom kroku. Znovu mi robili spoločnosť moje staré zelené nožničky. Musím sa priznať, že ten bublinový obal som večer praskala pri počítači, ako malé dieťa. Veď priznajme sa....kto to v živote nerobil? :D














A tu ju máme! Moja nová kráska od vydavateľstva CooBoo. Zaujala ma svojou anotáciou a ja som len čakala, kým si ju konečne kúpim. Pribalili mi k nej aj krásnu záložku. Prvá láska je podľa mňa skvelá kniha na letné, slnečné dni. Uvidím, ako sa mi kniha bude nakoniec páčiť. Samozrejme na ňu napíšem recenziu. ;)

Čo vy? Čítali ste už túto krásku? Chystáte sa na ňu?

2 komentáre:

Za každý komentár zo srdca ďakujem!