1. júla 2015

Letný knižný HOP

Konečne je tu prvý deň prázdnin! A viete čo sa tiež začína? Samozrejme, že aj Letný knižný HOP! Som strašne rada, že sa tento rok môžem do tohoto skvelého projektu zapojiť so svojim blogom. Dúfam, že všetkým, ktorí sa zapoja, leto spríjemním aspoň trošku touto súťažou a výhrami. Letný knižný HOP bol usporiadaní na blogu Medzi nebem a peklem.
Knihy, ktoré môžete v mojej súťaži vyhrať som vyberala dlho. Nakoniec som sa rozhodla, že budú dvaja víťazi.



Prvou knihou do súťaži je Léto na druhý pokus od Morgan Matsonovej. Za knihu do súťaže veľmi pekne ďakujem kníhkupectvu megaknihy.sk

Poslední léto, které by mělo trvat navěky… Rodina Taylor Edwardsové nepatří zrovna mezi ty, co drží pohromadě. Pak ale přijde táta s tou hrozivou novinkou, zbývá mu už jen pár týdnů života a přeje si strávit svoje poslední léto s rodinou ve starém letním domě u jezera, kde byli naposledy, když bylo Taylor dvanáct. Nacpaní do domečku, co se najednou zdá mnohem menší a mnohem víc venkovský než kdy dřív, se teď snaží najít cestu jeden k druhému. Taylor má moc ráda třpytivé jezero a vonící les, večery na pláži… ale před lety tu zklamala nejen svoji nejlepší kamarádku, ale i první lásku, takže vrátit se sem pro ni vůbec není snadné. Teď se to pokouší napravit, neutéct od odpovědnosti a co možná si nejvíc užít tohle léto a poslední dny se svým tátou, které se nenávratně krátí. Každý si ale zaslouží druhý pokus – rodina, kamarádi i láska. (Zdroj)





Druhú knihu som si vybrala preto, prvá je v českom jazyku a súťaž je bohužiaľ len pre Slovákov. Reč je o knihe Záblesk od Alexandra Adornetto.

Hoci sa v ospalom mestečku Venus Cove nikdy nič zvláštne nedeje, práve sem sú vyslaní traja anjeli – bojovník Gabriel, liečiteľka Ivy a neskúsená Bethany, aby plnili svoje poslanie na Zemi a postavili sa proti silnejúcim temným silám. Bethany je z trojice anjelov najmladšia a viac než silám Zla musí čeliť volaniu vlastného srdca, ktoré ju priťahuje k mladíkovi Xavierovi. Láska anjela k pozemskému chlapcovi však porušuje všetky zákony neba a ani nebesá nie sú nekonečne trpezlivé. Navyše sa v mestečku nečakane zjavuje tajomný študent a každému pripomenie, že nadprirodzené sily nebývajú len láskavé a dobrotivé. A čo je najhoršie, zálusk si robí aj na Bethany, ktorá sa tak ocitá v smrteľnom nebezpečenstve. (Zdroj)






- Súťaž trvá od 1.7. do 15.7. 
- Výhercovia budú mať 48 hodín na odpoveď, inak budem losovať znovu.
- Súťaž je určená len pre súťažiacich so Slovenskou doručovacou adresou! (Prepáčte Česi, ale poštovné je drahé. :/ Nebude mi robiť problém, ak máte niekoho na slovensku, komu môžem balík poslať a on vám ho doručí. ;) )
- potom už stačí len vyplniť formulár nižšie a ste v súťaži :)
- nezabudnite odhopkať aj na ostatné blogy! :)



ODHOPKAJTE AJ NA OSTATNÉ BLOGY:

1. Mezi nebem a peklem (CZ+SK)  14. Pieseň Fantázie (SK+CZ)  
2. Knižní fantasy MaKa (CZ)  15. Holkamodrookata (CZ)  
3. Slávkin blog (SK, CZ)  16. Kniha je kľúčom do čarovného sveta fantázie (SK)  
4. U Pavlíny (CZ)  17. Yours Fantasy (CZ)  
5. Dragellin kulturní web (CZ)  18. Lily Black (CZ)  
6. Tam, kde padají hvězdy (CZ+SK)  19. Můj život mezi knihami (CZ)  
7. Orvokki's blog (CZ + SK)  20. Zuzčina knihovna (CZ)  
8. Literární koutek "U fretko-kocoura" (CZ + SK)  21. Knižné Maniačky (SK)  
9. Lit & Art MIX (CZ)  22. Knižní doupě (CZ + SK)  
10. Nerya (SK)  23. Natalie's summer (CZ)  
11. Knižní království (CZ)  24. AEM Books (CZ)  
12. Books full of magic  25. Rubi Cubes (CZ)  
13. Jackelin Mandragor (CZ)  26. The Lizz (CZ + SK)  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Za každý komentár zo srdca ďakujem!