16. júla 2015

Letný knižný HOP | VYHODNOTENIE!

Konečne je tu deň, na ktorý sme sa všetci tešili. Knižný HOP, ktorý sa konal na 26 slovenských a českých blogoch sa skončil a je čas vyhlásiť výhercov.
Som veľmi rada, že do Knižného HOPu na mojom blogu ste sa toľkí zapojili. Bolo vás presne 25. Ani vo sne by som nepredpokladala, že sa vás toľko zapojím. Veľmi pekne za to ďakujem. :3 Asi už nejdem ďalej zdržovať písaním viet, ktoré asi nikto neprečíta ( :D ) a idem vyhlásiť výhercov.


Na mojom blogu ste mohli súťažiť o dve knihy. Ako prvú som do súťaže vybrala knihu Léto na druhý pokus od vynikajúcej spisovateľky Morgan Matsonovej. Je to príjemná oddychová kniha na leto v českom jazyku. Do súťaže mi ju venovalo kníhkupectvo megaknihy.sk.



VÝHERCOM KNIHY LÉTO NA DRUHÝ POKUS SA STÁVA...

-NATY
(mail: naty....@gmail.com)






Druhú knihu som vybrala z mojej poličky. Kniha Záblesk od Alexandry Adornetto je starší romantický príbeh o anjeloch, ktorý si však našiel milióny fanúšikov. Kto si cez toto leto prečíta tento krásny príbeh?




VÝHERCOM KNIHY ZÁBLESK SA STÁVA...

- LENKA
(mail: lenus...@gmail.com)

Gratulujem výhercom a ostatným, ktorí sa zapojili do Knižného HOPu. Tí, ktorí ste nevyhrali, nezúfajte! O pár mesiacov má môj blog prvý rôčik a ja sľubujem, že bude súťaž o veľa kníh. :)

3 komentáre:

  1. :O Som to ja že? :O mám ti napísať na email a dohodneme sa či ako? :) :O
    lenus.ka133@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratuluji vítězkám. :)
    Obě knížky jsem četla, Léto mě moc nezaujalo, ale mnohé ano, tak snad i vítězku. :) Zář (Záblesk) mě pro změnu narozdíl od ostatních příjemně překvapil, mám tu knihu moc ráda. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!