28. februára 2015

Mesačná chvastačka- Február 2015

Máme tu začiatok nového mesiaca a to znamená, že je čas na moju Mesačnú chvastačku. Tentoraz bude trochu kratšia ako po minulé mesiace, ale bohužiaľ...začal nový rok, potrebovala som kopu nových vecí a preto neostávali peniaze na knihy. Preto som tento mesiac bola skôr na elektronických knihách, ktoré mojej čítačke spravili šok, keď som ich tam dala asi 30. Predsa len som si pár peňazí našla a jednu knihu som si kúpila z lásky, druhú som vyhrala a tretiu som si kúpila z povinnosti. Sami uvidíte, ako to myslím.


KNIHA KÚPENÁ Z LÁSKY: 
Jedná sa o knihu Som roztrieštená, o ktorej som vám písala už včera. Strašne som sa na príbeh tešila, pretože hlavná hrdinka má smrtiaci dotyk a preto som nechápala, ako autorka vymyslí romantickú zápletku. Bola som prekvapená a včera večer som knihu prečítala. Môžete sa tešiť na recenziu dnes, alebo zajtra. ;)

VYHRANÁ KNIHA:
Tiež som vám ju včera predstavila. Jedná sa o prvú časť série s názvom Draki. Názov je zaujímavý,  krásna obálka, fascinujúce dievča. Dnes ju začnem čítať, teším sa na ňu.

KÚPENÁ Z POVINNOSTI:
Moja prvá anglická kniha! Angličtina mi moc nejde, aj keď sa ju učím už 8 rokov. Učiteľka spravila objednávku, keď som nebola v škole, takže to bol pre mňa šok, keď som ju dostala a mala som za ňu zaplatiť. Ide o knihu Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Som zatiaľ na 4 kapitole, uctievam Google prekladač a prekladacviet.sk, bez ktorých by som bola stratená. Brat má zo mňa nervy, že ho furt otravujem a nerozumie, že za 8 rokov neviem ani základné slová. čo už...angličtina mi nikdy nešla, nejde a ani NIKDY nepôjde!

Takže, dokopy mám tri nové knihy. Takže sa vidíme znovu o mesiac. :)


2 komentáre:

  1. Veľmi dobre poznám ten pocit, keď študent nemá peniaze :D Sama takým obdobím prechádzam -_- :D Aj keď ich je málo sú to skvelé kúsky! A strašne ti zavidím Som roztrieštená, som zvedavá kedy si ju už konečne kúpim ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Roztrieštenú chcela už v Decembri, ale dáko som ju zabudla dať na zoznam Ježiškovi. :D

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!