4. decembra 2016

Mesačná chvastačka: November 2016

Ahooojte!! :) 
Tak konečne sme sa dočkali. Je tu december! Kopa snehu, romantická atmosféra, pohoda, vôňa sviečok, zákusky....
Okey, dosť snívania. :D Ten začiatok bol však dobrý. Je tu konečne december, posledný mesiac v roku. Bohužiaľ u nás ešte ani náznakom nepadalo niečo také ako sneh, takže sa čudujem pri večerných spravách, aké sú kalamity v ostatných mestách. Žiadna pohoda sa u mňa nekoná ani omylom. Učitelia sa asi zbláznili, dávajú nám všetky možné písomky a testy. Je mi furt zima, nemám kúpené teplé zimné topánky, zimná bunda, ktorú som si objednala mi stále nedorazila a vôbec netuším, čo mám rodine kúpiť pod stromček. Príjemne zimné čítanie pod dekou a s horúcou čokoládou? Na to ešte neprišiel čas.
Späť ku knihám!! V mesiaci november sa u mňa ocitlo asi najviac kníh, odkedy robím mesačné chvastačky. Takisto som prerábala moju izbu a kúpila som si novú knižnicu. :3 Poďme na to!

ÚLOVKY Z BIBLIOTÉKY
Konečne môžem povedať, že aj ja som bola na Bibliotéke! Tento rok to proste muselo vyjsť a išla by som tam aj keby kravy padali. Keďže som bola taká nadšená, bola som tam prvý krát...ehm...nejako som nebrala ohľad na ceny. :D
Po dlho predlhom čase som si konečne doplnila celú sériu Grossfire. Autorku a aj sériu milujem. Bola som strašne zvedavá na posledné dve knihy. Obe boli skvelé aj keď podľa môjho názoru Oslobodená bola trochu zbytočná. Magnus Bane spolu s Aristoteles a Dante boli 2 knihy, ktoré som si na Bibliotéke chcela povinne kúpiť.  Magnusa milujem (kto nie?!) a na knihu sa náramne teším. Ariho a Danteho som dlho obchádzala, čítala som samé pozitívne recenzie, ale nikdy som sa do nej nechcela púšťať. Teraz mám však GAY obdobie (:D ), knihu som si teda musela kúpiť a NEĽUTUJEM!! <3 Kódex tieňolovcov bol z väčšej časti len na doplnenie série, niekedy sa do nej možno pustím. Klamárov som si chcela kúpiť už dlhšie, Kúzlo osudu ma nalákalo anotáciou, Nočný bozk bol asi len za 2€ (no nekúp to) a Ak ostaneš som už dávno čítala, stála len 3€, tak som si ju zobrala. Podľa mňa to je DOBRÁ kniha, aj keď nechápem, prečo má toľko negatívnych recenzii. :/
Ani nechcite vedieť koľko som platila. :D


KÚPENÉ KNIHY
Áno, musela som si ešte aj objednať knihy, aj keď som vedela, že pôjdem na Bibiotéku. :D
Sériu Pekelní sousedé som chcela už dlho. Knihy sa mi páčili...Dohoda s láskou ma však zaujala o trochu viac. Navždy a věčně som proste musela mať. Anotácia ma zaujala, autorku milujem a vedela som, že sa mi kniha bude páčiť. Splnila moje očakávania. Smolná sezóna....ach ta. Kúpila som si ju hlavne kvôli tým skvelým recenziám. Normálne som sa nútila čítať aspoň 5 kapitol, ale...proste NIE! Vôbec ma to nezaujalo. Knihu Kluk mého srdce som kupovala skôr do súťaže. :)
RECENZNÉ VÝTLAČKY:
Tento mesiac mi BUX poslal Šprtku! Mne sa kniha veľmi páčila. Moju recenziu sa môžete prečítať TU.
DAROVANÉ KNIHY:
Aby toho náhodou nebolo málo, kamarátka mojej mamky mi poslala veľkú tašku starších kníh. Pár si z nich vybrala mamka, ja som si vybrala len Annu zo zeleného domu, ktorú som ešte nečítala.
VŠETKY SPOLU:
A tu je mojich krásnych nových 15 lások pokope. <3

2 komentáre:

  1. Žeby som si predsa len prečítala "Ariho a Danteho"? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Povinne ti to dávam prečítať. :D Je to skvelé, zamiluješ sa do nich. Recenzie boli pravdivé. :D

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!