2. decembra 2016

Desať seriálových nocí #2: Deväť vymyslených obľúbencov

Ahooojte!!!
Znovu sa hlásim s novým článkom do projektu, ktorý ma neuveriteľne zaujal- Desať seriálových nocí. Minule som písala k seriáloch, ktoré chcem v najbližšej dobe pozrieť.
Dnes však prinášam zoznam mojich obľúbených postáv. Mám ich skutočne veľa, ale musela som vybrať len tých 9 najlepších. Ide sa na to! :)

Caroline Forbes (The Vampire Diaries)
Moja najobľúbenejšia ženská postava z tohto seriálu. Žiadna Elena alebo Katherine. Caroline som si proste zamilovala. Priznám sa, že v prvej sérii som ju nejak nemala v láske (Ale to asi každí, kto seriál sleduje). Keď sa však stala upírkou, môj názor sa na ňu v tej chvíli zmenil. Milujem jej charakter, správanie a činy. Dúfam, že jej tvorcovia nakoniec doprajú šťastný koniec po ktorom túži.

Klaus Mikaelson (The Vampire Diaries- The Originals)
Pamätám si na prvé myšlienky, ktoré som mala, keď som postavu uvidela v seriály The Vampire Diaries. ,,Čo do riti?" Herec sa mi vôbec nepáčil a robil to hlavne jeho účes. Po pár častiach sa to však zmenilo a v tretej sérii som si ho poste zamilovala!! Skvelá...zo začiatku záporná postava, ktorá sa tvorcom vydarila. Som nadšená, keď celej jeho rodine venovali samostatný seriál...The Originals.

Stiles Stilinski (Teen Wolf)
Dá sa vôbec nemilovať túto postavu?! NIE!! Od prvej scénky som si ho zamilovala a vždy sa na neho v novom diely seriálu neskutočne teším. Sexy, milý, zábavný, ochraňujúci, priateľsky...mohla by som pokračovať. Tvorcovia mu v posledných sériách dávajú poriadne zabrať a som strašne zvedavá, ako sa popasuje s tým, čo mu pripravili v poslednej sérii seriálu.


Lucifer Morningstar (Lucifer)
Ach...<3 Moja najnovšia láska. Seriál som pozrela minulý týždeň za rekordné 2 dni!! Začala som pozerať pilotnú časť a už som sa od seriálu nevedela odtrhnúť. Teraz plačem, keď musím čakať na nové diely celý týždeň. :( Skvelá postava!! Ktorá na počkanie hovorí, kto vlastne je a skade pochádza. :D Nechcela by som byť na mieste jeho osobnej psychologičky, ktorej na každom sedení hovorí o svojej minulosti v pekle, o svojom otcovi (Bohu), o problémoch, kde mu nikto neverí, že je skutočný Lucifer. Skvelé hlášky, postrehy, vedľajšie postavy.

Phillip Gallagher (Shameless)
V prvých sériách som na neho veľmi nebrala ohľad. Vždy to bol TEN chalan, ktorý mávam nezáväzný sex, milostné problémy, ja už ani neviem. Asi vo 4. sérii nastal zlom a ja som si ho začala všímať a zapáčil sa mi. Teraz je mojou obľúbenou postavou seriálu. <3

Arya Stark (Games of Thrones)
Skvelá postava, ktorú milujem od prvého dielu! Síce mi na začiatku bolo trochu trápne, že moja obľúbená postava je vlastne dieťa, ale konečne dospela a jej dej v seriály...ehm...no je vážne zaujímavý. Ak ju nakoniec zabijú tak...tak....prestanem ten seriál pozerať!!!!

Magnus Bane a Alec Lightwood (Shadowhunters)
Bude zbytočné písať o týchto postavách oddelene, tak to napíšem spolu.
MOJE ZLATÍČKA!!! Čo sa týka filmu...vôbec ma ako postavy nezaujali. Herci sa mi nepáčili, ich chovanie nenaznačovalo tomu, že majú byť gayovia a poprípade spolu niečo mať. Aj keď boli ostatní proti seriálu, ja som sa naň tešila hlavne kvôli týmto dvom. A nesklamali!! Skvelé postavy, ktoré som si zamilovala, pri ich spoločných scénkach sa mi vždy rozbúcha srdce a usmievam sa ako idiot.  Už skončím, lebo sa rozpíšem a nebude to mať konca. :D

Octavia Blake (The 100)
Znovu skvelá ženská postava, ktorú milujem. Je to silná hrdinka, ktorá si v živote prešla vlastným peklom. Obdivujem ju, s Lincolnom boli strašne zlatí.


Čo ma ešte čaká?:

1 komentár:

  1. Naozaj sme sa v niečom zhodli, ale som rada, že nie úplne vo všetkom. Arya je tiež super a jedna z mojich obľúbených postáv, ale stále mám väčšinu slabosť pre Jona. The 100 som ešte nevidela a ani to veľmi neplánujem napraviť, takže o tej postave neviem nič. :)
    Som zvedavá, aké seriály budeš mať v ďalšom článku :D

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!