31. októbra 2015

Mesačná chvastačka- Október 2015



Máme tu pomaly koniec ďalšieho mesiaca, ktorý bol pre mňa v jednom smere zaujímavý. Vôbec si totiž nepamätám, čo zaujímavé som robila. Jeseň dala môjmu telu zabrať a preto som sa ocitla na dva týždne doma v posteli a liečila sa. Ostatné dni som trávila buď v škole, alebo v čakárni u nejakého doktora. Ale vráťme sa ku knihám...Ako si spomínate, minulý mesiac bol pre moju poličku skutočne tučný. V kníhkupectve som si však nekúpila všetky knihy, ktoré som chcela, preto som si niektoré musela doplniť. Tie mi prišli na začiatku Októbra a boli tam samé skvelé kúsky! Posúďte sami...

KÚPENÉ KNIHY
Ako prvú to máme sériu od vynikajúcej autorky Katy Evans. Séria V ringu sa zapísala do môjho srdca už veľmi dávno a som neskutočne šťastná, že ju konečne mám aj na svojej poličke. Asi sa pýtate, prečo som si nekúpila aj zvyšné knihy, ale pre mňa sú Brooke a Remington najlepší hrdinovia a ostatné knihy ma svojou anotáciou vôbec nezaujali. Knihy každému odporúčam! Kvôli týmto knihám som narazila na pieseň od skupiny Goo Goo Dolls- Iris, ktorú počúvam aspoň 2-krát denne.


Mňa nejak tie série dostali, lebo si kupujem v poslednom čase len tie. Ako ďalšiu tu máme sériu Svůdné zlo od Wendy Higginsovej. Už asi pred rokom som čítala prvú časť tejto série a spomínam si, že ma veľmi zaujala, ale do druhej časti som sa nepustila. Na pár blogoch som však prednedávnom čítala priaznivé recenzie, preto som si sériu zaobstarala a dávam jej znovu šancu.


 Ako ďalšie tu máme 3 skvelé knihy. Ako prvú tu máme Cizinku od Diany Gabaldon. Seriál Outlander ma fascinoval a stal sa jedným z mojich najobľúbenejších. Bola len otázka času, kým si zaobstarám knihy. Mala som na pláne si kúpiť sériu s originálnymi obálkami, ale keď som sa dozvedela, že bude aj filmová obálka, počkala som si na ňu. Veď na Jamieho sa oplatí čakať.
Ako druhú som si na moju poličku KONEČNE zaobstarala moju NAJOBĽÚBENEJŠIU knihu Medený jazdec, ktorú NIKDY nikomu nepožičiam. Je to moja srdcová záležitosť. Ako tretiu som si konečne kúpila záverečný diel série Nejtemnější síly, ktorá bola skvelé zakončenie príbehu.


Posledné dve knihy, do ktorých som v Októbri investovala boli Zájsť priďaleko a Nebezpečná láska. Na Nebezpečnú lásku ste si mohli prečítať aj moju recenziu, ktorá bola skutočne priaznivá, lebo ja jedná o český klenot. Knihy by si mal prečítať asi každý Čech a Slovák, ktorý má rád romantiku. Zájsť priďaleko bol oddychový príbeh, do ktorého som bola pred rokom zbláznená, ale teraz som na neho radšej ani nenapísala recenziu, lebo by mi bolo strašne písať negatívnu recenziu na knihu, ktorú som milovala.



2 komentáre:

  1. Zájsť príliš ďaleko od Abbi Glinesovej si chcem tiež zaobstarať, ale len kvôli tým zlým recenziám, ktoré som čítala-som jednoducho zvedavá, či je to vážne až také zlé :D Nebezpečná Láska bola celkom fááájn :D A ostatné som ešte nečítala, ale na Medeného jazdca sa chystám čítať-ak Boh raz dá, a knihy od Wendy Higginsovej tiež mám na to-read liste, ale najskôr si ich budem musieť kúpiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred rokom som Zájsť priďaleko uctievala :D Teraz sa mi to asi prestalo páčiť kvôli tým zlým recenziám. :/ Akože pre mňa romantičku to bol ideálny román. :D
      Nebezpečná láska nebola fajn....ona bola MEGAEXTRA výborná!! :D
      Medeného jazdca si bež hneď kúpiť, určite nebudeš ľutovať. :)

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!