17. marca 2016

Unboxing #16


Ahojte!
Viem, že sa poslednú domu blogu vôbec nevenujem, ale poznáte to. Škola, kopa úloh a písomiek -_- Ide mi to neuveriteľne na nervy. Priznám sa, že ani nečítam. Prerábame dom a všetky peniaze si šporím na novú knižnicu a poličky pre knihy, aby bolo všetko tip top.
Dnes vám prinášam aspoň nový UNBOXING po dlhom čase! Viem, že šporím, ale nemohla som si už pomôcť. Mám knižný absťák. Ktoré knihy som si z tej kopu, ktoré chcem objednala?

Ako prvou je kniha Ugly love (áno, píšem to po anglicky, lebo ten názov sa mi páči viac :3) od mojej najobľúbenejšej autorky Collen Hoover. Neskutočne sa na knihu teším a dnes večer (ak bude čas) ju začínam čítať. Ako druhá je tu Návrh od Elle Kennedy. Autorka je pre mňa zatiaľ neznáma, ale obsah knihy ma neuveriteľne zaujal a tiež sa na ňu teším. :3

A čo vy? Máte s týmito knihami skúsenosti? :)

2 komentáre:

  1. Pekné kúsky. :) Na obe knihy som zvedavá, obzvlášť na Návrh, keďže raz som si z toho kúsok prečítala a bolo to neskutočne vtipné. Tiež by som si ju rada kúpila, len sa ešte rozhodujem, či siahnuť po českom preklade s touto nie práve vábnou obálkou alebo originály. :D V každom prípade sa teším, čo budeš na obe po dočítaní hovoriť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Práve som pred pár minútami dočítala Ugly love a idem hneď na recenziu, kým nezabudnem tie dobré myšlienky, čo v knihe boli. :D
    Aj ja sa neskutočne teším na Návrh, lebo povedzme si pravdu...anotácia vyzerala vážne skvele. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!