3. januára 2016

Mesačná chvastačka- December 2015

Ako prvé by som každému chcela zaželať ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2016! Veľa úspechov, zdravia, šťastia a lásky. Takisto aj veľa kníh a veľa prečítaných príbehov.
V mesiaci december sa vždy u mňa doma objaví kopa nových kníh. Je pravda, že tento som som si ich pod stromčekom nenašla toľko, ako minulý rok, ale to mi vôbec nevadí! Hlavná je kvalita a to, ktorí ľudia ich darovali. :)



VYMENENÉ KNIHY
Tento mesiac som bola v tom, že knihy mi skôr darujú, preto som si ani knihy nekupovala a ani nevymieňala. Na facebooku som však uvidela túto knihu, ktorú som mala na zozname už dlhšiu dobu, preto som si ju vymenila. Bohužiaľ...Prvý hrob napravo ma sklamal a skončila som pri 3. kapitole. Sama neviem, či knihe dám znovu šancu.




DAROVANÉ KNIHY
Ako prvé tu máme knihy Nikdy viac, Umenie predstierať a Vo víre minulosti. Nikdy viac je pokračovanie Zájsť priďaleko, ktoré sa mi fakt páčilo. Knihu som dostala od kamarátky mojej mamky, ktorú mám rada. Skutočne ma darček prekvapil. Umenie predstierať som dostala pod stromček od mamky. Recenziu na knihu nájdete TU. Vo víre minulosti je kniha, ktorá síce nie je môj žáner, ale dám jej možno šancu, Knihu som dostala od sesternice.

Ďalšie knihy ma tiež veľmi potešili. Ako prvé tu máme knihu Láskavec, o ktorej som doteraz nevedela. Knihu som dostala od bratovej frajerky. Anotácia sa mi pozdáva, takže sa na knihu teším. Ako poslednú knihu tu máme Závislí od seba, ktorú som dostala od mojej knižnej víly! Neskutočne za ňu ďakujem. Táto séria sa mi strašne páči a knihu som prečítala za jeden večer.

KNIHY SPOLU
A tu máme moje nové krásky pokope. :3

6 komentárov:

  1. Odpovede
    1. PRvý hrob napravo a Vo víre minulosti predávam, takže ak by si mala záujem, napíše mi na mail, ktorý je napravo hore. :)

      Odstrániť
  2. Umenie predstierať má krásnu obálku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. První hrob napravo mi všichni doporučovali a chválili to a mě to také moc nebavilo. Jako dočetla jsem to, špatné to nebylo, ale po dalším dílu už jsem nesáhla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 3. kapitola a knihu som zavrela. Vôbec ma to nechytilo, ako ostaté knihy. Aj som smutná, pretože recenzie sú dobré a anotácia vyzerá super.

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!