24. januára 2015

...som kvôli škole čítala jednu knihu 9 dní.

Ten moment, keď...som kvôli škole čítala jednu 9 dní. 
Možno si niektorí myslíte, že z toho robím haló, keďže vy asi tiež prečítate za 9 dní jednu knihu, ale pre mňa je to šok! Normálne som chytala knižný absťák. Bola som týždeň v nemocnici a týždeň som bola doma. Vtedy som čítala až-až a knihy m prerastali cez hlavu. Potom prišiel deň 19.1.2015 (Pondelok) a mala som len štyri dni do uzavretia známok. Ja...čo som viac v nemocnici ako v škole som mala minimum známok, takže ma čakalo skúšanie každý deň. Knihy som ani nevidela, pretože som čítala každý deň toľko poznámok, že ma oči strašne boleli. Bolo mi to ľúto, lebo som mala rozčítanú dobrú knihu a chcela som vedieť, ako sa skončí, ale nemohla som.
Chcela som vám sem dať fotku môjho kalendára, ale mám ho tak popísaní, že by ste to asi nerozlúštili, takže vám to sem napíšem. 
V Pondelok som bola skúšaná z ekonomiky a angličtiny. Ekonomika mi nerobí problém a vytiahla som ju na super 2-ku. Čo sa týka angličtiny...učím sa ju 6 rokov a neviem preložiť ani základný text. Máme ale super učiteľku, takže dákym zázrakom tam mám lepšie známky, ako si zaslúžim. :D 
V Utorok som mala dejepis, občianku, nemčinu a písala z toho strašného účtovníctva!! Samozrejme, tie blbé učiteľky mi povedali, že mám málo známok a mám sa ešte na stredu raz pripraviť a budem znovu skúšaná z NJ a UCT. Skoro som odpadla. Dejepis som vytiahla na dvojku a občianku na trojku. Mám rada tú učiteľku. :D (čo sa o iných povedať nedá -_-)
Streda bol môj boj o holý život (keďže mamka by ma zabila, keby som niečo pokazila). Nemčina dopadla dobre, dala mi trojku (čo nechápem, pretože nič neviem), Mzdy a personalistika som vedela super odpoveď... :3 krásna jednotka. A to blbé účtovníctvo????!!! Viem, že som stratení prípad, ale tá učiteľka som ňou nemala ani trošku zľutovania a bachla mi štvorku! -_- Žiadne: "Musíš sa viac snažiť...viem, že chodíš veľa po doktoroch."
Štvrtok som zvládla slovenčinu a.....áno, chcela som napísať "VYDÝCHLA SOM SI", ale prd! Máme hospodárske výpočty a mám tam len jednu známku. Učiteľka mi nepovedala, že čo mi dáva, tak som za ňou išla (mám ju celkom rada) a ona ma začala buzerovať, že som mala prísť písať písomku (keď som bola v blave v nemocnici -_-) a buď budem mať trojku, alebo budem neklasifikovaná. -_- A buchla mi dverami pred nosom. Super...vážne super. 
Takže ma chápete, že som vôbec nečítala a učila som sa viac, ako za celý polrok. Veľa som o tom rozmýšľala a budem musieť zabrať a viac sa učiť. Takisto si musím nazbierať známky, kým som v škole a nebudem ešte viac chodiť po doktoroch.

A čo vy? :) Ja som sa tu teda mega rozpísala :D 

2 komentáre:

  1. Ach, mám to isté. Teda, ešte som na základnej. :D Ale aj tak. Ja som tento týždeň odpovedala z nemčiny (mala som tam 1,1,1 a ona že mi dá 2 -.-, tak som musela ísť odpovedať). Na knihy mi tiež nezostalo moc času, ale aj tak som prečítala aspoň tých pár strán. Tiež som si povedala, že musím sa viac učiť a samozrejme, aj viac čítať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si zobrala ponaučenie a začala som sa viac učiť. :D Idem mi to teraz dobre, dúfam, že do konca roku si tieto známky udržím. Chcem ísť tento týždeň odpovedať a nazbierať si známky, takže mi drž všetky 4 palce, ktoré máš. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!