22. júla 2016

Seriály, ktoré musím cez leto dopozerať!

Dnes prinášam článok, ktorý nie je venovaný knihám. Asi každému sa cez školský rok nakopilo dosť seriálov, ktoré nestihol sledovať. Dnes prinášam zoznam tých mojich.
Tento školský rok som sa snažila zapracovať na svojich známkach, domov som chodievala cca o pol piatej a kým som sa naučila, neostávalo mi veľa času na seriály. A ako viete, existuje veľa seriálov, ktoré stoja za to. Niektoré hlavné som stíhala sledovať, ale na niektoré som sa...s prepáčením...vybodla a povedala som si, že keď bude čas, tak si ich dopozerám. A čas nastal.

Ako prvé prinášam zoznam seriálov, ktoré som stíhala sledovať:



Shameless
čakám na 7. sériu
Teen Wolf
čakám na 6. sériu
Arrow
čakám na 5. sériu
The Vampire Diaries
čakám na 8. sériu
Young and Hungry stále pozerám
Wrecked stále pozerám
Shadowhunters
čakám na 2. sériu
Stitchers
čakám na 3. sériu
Games of Thrones
čakám na 7. sériu


Seriály, ktoré som už stihla dopozerať, alebo pozerám teraz:

Once Upon a Time (chýbalo mi 8 častí)                                      čakám na 5.sériu    

Galavant (síce blbosť, ale návyková)                                         DOPOZERANÉ
The 100 (práve pozerám- chýba mi ešte 1 časť)                     

Seriály, ktoré ešte musím dopozerať:


Posledná časť, ktorú som videla


Outlander   2x01
The Family    1x04
Jane the Virgin    1x18
The Originals    2x19
The Fosters    3x17
Reign    3x07
Beauty and the Beast    2x22
Pretty Little Liars    4x18

OKEY, keď sa na to teraz pozerám, je toho skutočne dosť. :D Čo sa týka seriálov, ktoré musím dopozerať, tie si budem nechávať len cez voľný čas, nebudem ich pozerať denne. The Family, Jane the Virgin a The Fosters netuším, či vôbec dopozerám. Nejako ma ku nim neťahá a asi s nimi seknem. Čo vy? Pozeráte nejaké seriály, ktoré pozerám ja? :) 

9 komentárov:

  1. Kromě GoT nesleduju nic z toho, co ty, ale můj seznam seriálů k dokoukání je taky slušně dlouhý. Potřebovala bych prázdniny tak tři roky abych to vůbec stihla :D
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tento mesiac voľnejší, takže stíham. :D OUAT, The 100 a Galavant...pri nich mi veľa častí nechýbalo. Ale tie ostatné...fúha...tam budem jeden seriál dopozerávať dlho. :D

      Odstrániť
  2. Teda koukám, že jich máš rozkoukanou fakt spoustu! Já poslední dobou seriály nějak nestíhám, rozhodně bych ale měla dohnat Hru o trůny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to určite musíš!! :D JA som GOT tiež nepozerala, ale potom som videla prvé dve časti a za menej ako týždeň som dopozerala 5. sérií. :D Priznám sa, že ich je vážne veľa, ale sú to dobré príbehy a chcem vedieť ako skončia. The Vampire Diaries, Teen Wolf, The Family,...a asi aj GOT majú mať poslednú sériu, takže sa mi nejaké uvoľnia.

      Odstrániť
  3. Outlander je srdcovka :3. Už som ho stihla dopozerať a musím uznať, že posledná epizóda bola fakt pecka! Aj keď na city :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som prvú sériu pozrela asi za dva dni. :D Keď však vyšla druhá séria tak sa mi do nej nejak nechcelo. :/ Dej v prvej sérií bol strašne skvelý a bála som sa, ako to bude ďalej, keď odišli z krajiny. Videla som prvú časť...a koniec. Prišla naspäť do budúcnosti?! Tak to sa mi už vôbec ďalšiu časť nechcelo púšťať :/

      Odstrániť
    2. Ani nevrav. Prvá epizóda dvojky je masaker, ale určite skús pozerať ďalej :D

      Odstrániť
  4. Nedopozerané seriály, to veľmi dobre poznám. :D Cez školský rok ani ja nestíham nič pozerať a na rozdiel od teba ani tie hlavné. Vtedy pozerám pravidelne tak 1-2, aj to niekedy nie. Takže teraz cez prázdniny som to tiež začala dobiehať, ale povedala som si, že pôjdem postupne, najprv jeden seriál, potom ďalší... Momentálne si dávam re-watching všetkých sérií The Vampire Diaries, zatiaľ som došla tuším po štvrtú sériu, tak dúfam, že do konca prázdnin sa dostanem po aktuálnu časť (hoci ani netuším, ktorá to bola, akosi som stratila prehľad :D). Ale štve ma, že tých seriálov je tak veľa a toho času na pozeranie tak málo. A to som kedysi stíhala pozerať všetky naraz, no kde sú tie časy teraz. :D Tak držím ti palcve, aby si to aspoň ty stihla dopozerať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som dopozerala aj The 100 a dnes aj Reign. :D Začínam tými, kde mi nechýba do konca veľa častí. :D PLL si asi nechávam nakoniec, keďže tam mi toho poriadne veľa chýba. :D TVD, TW majú pred sebou poslednú sériu, GOT sa začne až na budúci rok v lete, The Family sa nedočkalo novej série, Jane the Virgin a The Fosters len dopozerám a nové série kašlem. :D Takže do budúcnosti sa mi to preriedi :D

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!