30. júna 2016

Mesačná chvastačka: Jún 2016

Ahojte!
Prihováram sa v tak nádherný deň! Konečne sa skončila škola a začali sa dva mesiace oddychu, relaxu, slnečných dní (teda dúfam), opaľovania a samozrejme čítania. Tento mesiac bol pre mňa dosť náročný, pretože som celý polrok dosť chýbala a teraz ku koncu som si potrebovala nazbierať známky. Všetko som však zvládla podľa mňa najlepšie ako sa dalo a z môjho vysvedčenia na konci 3. ročníka som rada.
A čo knižné prírastky?

KÚPENÉ KNIHY:
Som vážne šťastná ako blcha, že som si Dám ti aj slnko predsa len zaobstarala. Knihu som obchádzala odkedy vyšla a nikdy som si ku nej nenašla cestu. Akcia, ktorú pripravil Martinus spolu so Slovart-om ma však presvedčil a knihu som si zaobstarala. Jedna z najlepších investícií do kníh, akú som spravila! Bože, zase sa tu rozpisujem a chcem knihu vychvaľovať. :D Prečítajte si radšej moju RECENZIU a potom šup-šup kupovať. :)

VYHRANÉ KNIHY:
K-O-N-E-Č-N-E!! Asi viac ako dva roky sa zapájam na FB do súťaže, ktorú každý týždeň robí bux.sk. Povedala som si, že sa zapájam do súťaže naposledy, pretože Samantha....A VYHRALA SOM!! Kričala som, keď som uvidela moje meno ako výhercu a ešte raz som kričala, keď mi Hrdina prišiel konečne domov. Samozrejme, že ho už mám prečítaného a už mi len stačí prekonať lenivosť a napísať recenziu, pretože kniha je vážne skvelá.

VYMENENÉ KNIHY:
Asi len raz som počula o knihe Meno hviezdy. Zdá sa mi, že som aj rozmýšľala o jej kúpe, ale nejako som na ňu pozabudla. Keď došlo na výmenu s Maťou, povedala som si, že knihu skúsim. Dnes dočítaná a ja sa idem hneď za knihu poďakovať, lebo bola skvelá.

VŠETKY POKOPE: 

4 komentáre:

  1. Pekné prírastky. :) Dám ti aj slnko si plánujem kúpiť už dlhšie, keďže som na ňu čítala toľko dobrého, ale zatiaľ mám ešte veľa kníh, ktoré doma čakajú na prečítanie, takže táto bude musieť chvíľu počkať. :) Inak Tiene Londýna je podľa mňa jedna perfektná séria, ktorú naozaj milujem, len mi je ľúto, že o nej vie tak málo ľudí, ale som rada, že k tebe sa dostala. :) Určite ti odporúčam prečítať si aj pokračovania. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Povinne hneď SSlnko kupovať, ostatné počkajú. :D Mám dilemu, či sa do pokračovania púšťať, keďže Ikar nedoprekladal sériu a ja po anglicky veľmi neviem. -_- Skvelá kniha inak.

      Odstrániť
  2. Samé krásné knížky. :) Užij si prázdniny. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!