31. augusta 2015

Mesačná chvastačka- August 2015

Pomaly sa nám končí ďalší mesiac, o chvíľu sa začína škola a každodenné učenie, ktoré všetci isto ak "milujeme". Máme tu preto Mesačnú chvastačku, v ktorej sa mi znovu nakopilo dosť kníh, keďže som bola v kúpeľoch a stále som chcela niečo čítať.

KÚPENÉ KNIHY
Tento mesiac som investovala len do dvoch kníh, keďže moje úspory sú na bode mrazu (ako stále). Sériu Paranormálni som mala rozčítanú asi mesiac. Prvá kniha Zlodejka duší sa mi neuveriteľne páčila a preto som neváhala pri kúpe pokračovaní. Túto sériu vám všetkým odporúčam. Určite nebudete ľutovať. :) Aj keď druhá časť Nikto nie je bez viny bola o čosi slabšia ako prvá kniha, záver série Raz a navždy to všetko vynahradil. Klobúk dolu pred autorkou.


VYMENENÉ KNIHY
Ako si môžete všimnúť, týchto kníh bude o čosi viac, keďže som vymieňala ako bláznivá. Na prvej fotke môžte vidieť knihy od Meggin Cabotovej, Keď preskočí iskra a Môj sused je božský. Aj keď sú knihy staršie, videla som dosť pozitívne recenzie, tak som si ich vymenila. Môj názor na prvých 5 strán každej knihy? Ehm...bohužiaľ idú do kolónky Čo najskôr zbaviť. :/ Ďalej si môžete všimnúť prvú časť legendárneho Džínsového denníka. Áno, áno. Už som ho čítala asi 10 krát, ale povedala som si, že Džínsového denníka nikdy nie je dosť a na mojej poličke bude mať čestné miesto.

Na ďalšej fotke máme dve knihy. Knihu Škaredí, ktorá ma stále odpudzovala svojou obálkou. Tu však platí, že Nesúď knihu podľa obalu! Kniha Škaredí je jedna z NAJLEPŠÍCH kníh, aké som čítala. Má skvelú myšlienku a vynikajúcu hlavnú hrdinku. Neviem sa dočkať pokračovania Krásni, ktoré si určite zaobstarám. A nakoniec tu máme knihu Panika, ktorú som od vydania obchádzala ako horúci zemiak, až som si ju konečne zaobstarala. Uvidíme, aká bude. :)

KNIHY SPOLU
Spolu 7 nových kníh, ktoré ma milo prekvapili (Škaredí) a bohužiaľ aj sklamali (Keď preskočí iskra, Môj sused je božský).

9 komentárov:

  1. Panika ma nejako nezaujala a pri Škaredých opäť raz platí, že máš úplne opačný vkus ako ja. Ja som ich nebola schopná dočítať, strašná kravina to podľa mňa bola :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala síce svloje muchy a dósť čudný dej, ale strašne sa mi na tom páčila hlavne myšlienka. :D

      Odstrániť
  2. Mne sa náhodou obálka Škaredých páči veľmi. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som si knihu prečítala, dávala mi obálka väčši zmysel, ale aj tak mi príde...ehm...hrôzostrašná" :D

      Odstrániť
  3. Veľmi pekné knižné prírastky, nečítala som síce žiadnu z týchto kníh, vyzerajú však naozaj pekne a pútavo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak bež, bež a naprav to. :) Niektoré knihy sú fakt skvelé. :3

      Odstrániť
  4. Keď preskočí iskra patrí medzi moje obľúbené knihy! Vždy sa na nej zasmejem :D Bohužiaľ, Môj sused je božský som nedočítala... Nebavilo ma to :D Paniku si chcem prečítať, ale len kvôli tým zlým recenziám, ktoré som objavila a chcem sa presvedčiť, že či je to naozaj také zlé :D Hlúpa ľudská zvedavosť! -_- :D Škaredí ma zas odpudzujú svojou obálkou... Čo je škoda, pretože to znie zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. KeĎ som videla, akým štýlom sú písané Keď preskočí iskra a Sused, tak som ich zatvorila. Snažila som sa prinútiť ich prečítať, ale nič z toho nebolo. :/
      Napišem na Paniku recenziu a dám ti vedieť ;D :D Zatiaľ som len na 3 kapilote a niektoré veci mi nedávajú zmysel. :D Napríklad, že som si myslela, že to bude nejaká fantasy kniha :D
      Aj mňa odpudzovala obálka, ale skutočne stoja za prečítanie. :) Keby som nebola lenivá, tak napíšem aj recenziu :D

      Odstrániť
  5. Tie tri vymenené ktoré máš som nečítala. Ale ostatné hej. So sériou Paranormálni sa asi nezhodneme. Prečítala som prvé dva diely a veľmi ma to nebavilo. Posledný diel mám doma už asi 3 roky, ale ešte som sa neodhodlala ho čítať. S Krásnymi s tebou súhlasím. Mne sa to páčilo a dokonca sa mi páči aj tá obálka. Knihy som čítala v češtine, ale kvôli tým slovenským obálkam som si ich kúpila v slovenčine. Veľmi ma nahnevalo, že so sériou skončili po druhom diely. Keby si to kúpim v češtine, mala by som to aspoň komplet.
    Na rozdiel od väčšiny, mne sa páčila aj Panika. Bolo to niečo úplne iné ako zvyčajne čítam a dobre mi to padlo. Páčil sa mi nápad. ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!