3. januára 2015

Mesačná chvastačka- December

Ďalší mesiac je za nami a to znamená, že tu máme rekapituláciu kníh, ktoré objavili na mojej poličke. Tento mesiac je ich dosť- sama sa tomu čuduje. :D Takže šup na to.


Prvá kniha, ktorá sa u mňa objavila je od slovenske autorky- Nepobozkaná. Sami si môžete pozrieť moju recenziu na túto knihu. Kniha sa mi páčila a som rada, že som si ju predplatila. Príjemná oddychovka pre mladé baby.
 Druhú knihu som dostala od mamky- teda...od Mikuláša. Veľa som o nej v časopisoch čítala a prekvapilo ma, že mi ju mamka kúpila. Nakoniec som sa do nej predsa len kukla a prečítala som si môj asi 5 stranový horoskop. NEBUDETE MI VERIŤ!! Som Býk a všetko, čo som sa tam o sebe dočítala je pravda. :D Som strašne lenivá, pre ostatných by som sa aj roztrhla, keď mi človek niečo zlé povie, beriem si to strašne k srdcu a kopu ďalšieho. Tiež som sa dozvedela aké choroby ma budú trápiť a na čo si mám dávať pozor. Skutočne odporúčam!

Kniha Život jedna báseň bola ako keby darček od starkej, pretože to ona mi dala peniaze a ja som si za ne kúpila túto knihu. Collen je jedna z mojich naj autoriek a preto som túto knihu proste musela mať na poličke.

 Ďalšiu knihu som dostala od mojej Knižnej víly. Je to žena, ktorú síce nepoznám, ale už veľa krát pre mňa kúpila knihy, ktoré sa mi páčia a ja jej za to neskutočne ďakujem. Tentokrát mi na Vianoce poslala Etiketu & Špionáž. Teším sa na ňu. <3
 Nasledujúce tri knihy som vám už predstavovala. Dostala som ich do Ježiška pod stromček. <3 Dve sú už prečítané a Môj tajný anjel je ešte v "čakárni".


 Kniha, ktorú mi kuriér doniesol presne 31.12.2014, takže sa jedná aj o moju poslednú knihu v roku 2014. Objednala som si ju kvôli filmom, do ktorých som sa zamilovala. Teším sa na príbeh... :-)
 A tu sú všetky moje decembrové lásky spolu. Je ich 8. (omylom som zabudla odfotiť Život jedna báseň) :-)


3 komentáre:

  1. Hehe, taky jsem býk. Hezké knížky. Hobita už mám taky doma, i když jsem si ho musela koupit sama, ale po shlédnutí BoFA prostě musel ke mně domů.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skutočne sa mi to v decembri u mňa nakopilo a o čítanie mám postarané. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!