2. septembra 2017

Mesačná chvastačka: august 2017

Ahojte! Prázdniny sa pre väčšinu z nás skončili bohužiaľ skončili. Ako som si všimla, tak sa asi skončili aj krásne letné dni, keďže tu u nás je v posledné dni strašná zima. Dúfam, že ste si posledný letný mesiac naplno užili...spolu so svojimi obľúbenými knihami.
V auguste som sa pri knihách snažila šetriť, keďže potrebujem peniaze na vysokú školu. Teraz som pri fotení chvastačky bola vážne prekvapená, keď som si uvedomila koľko kníh sa u mňa objavilo. Nejdem už zdržovať zbytočnými riadkami a idem rovno na to. :)

KÚPENÉ KNIHY:
Tento mesiac som sa vážne snažila šetriť. Skoro som zabudla, že ešte na začiatku mesiaca som si kúpila na bazáre knihu Život jedna báseň od Collen Hoover. Asi si budete pamätať, že som ju už čítala. Mala som ju aj doma, ale vzdala som sa jej. Teraz chcem doma všetky knihy od Collen, preto v najbližších chvastačkách určite uvidíte jej ďalšie knihy. Kniha Váhanie nebola plánovaná kúpa. Sériu som čítala v elektronickej podobe a zamilovala som si ju. Chcela som si ju aj zaobstarať, ale nikdy som ju nenašla za dobrú cenu. Pred pár dňami som však bola na Agrokomplexe a pomedzi stánky som objavila knižný bazárik- konkrétne dva veľké krabice kníh. Tam som objavila Váhanie len za 2€! Prokletý princ je pokračovanie série Royalové, do ktorej som sa totálne zbláznila!! Už som ho samozrejme prečítala a nutne potrebujem ďalší diel! Vendeta je prvý diel novej série, ktorá ma strašne zaujala svojou anotáciou. Snom na ňu neskutočne zvedavá.


DAROVANÉ KNIHY
Konečne môžem napísať niečo aj do tohto bodu. Možno som spomínala, ale prvý rok som sa zapojila do Blogtour. Autori mi okrem odpovedí posielajú aj podpisy do súťaží. Ak si spomínate, pred pár týždňami som sa totálne zamilovala do knihy Na veľkosti záleží. Od autorky som dostala nielen podpísané záložky, ale aj podpísané knihy!! Jedna je do súťaže pre vás a jednu mi podpísala aj s venovaním! OMG! Neviem sa na ňu vynadívať.
RECENZNÉ VÝTLAČKY
Tento mesiac sa u mňa ocitlo mnoho recenzný výtlačkov, keďže v júli mi niektoré nestihli prísť. Od Ikar-u mi prišli knihy Skúška lásky, ktorú som ešte nezačala čítať a neuveriteľne skvelú knihu Na veľkosti záleží. Od Albatros-u som si vybrala knihu letných poviedok Letní dni a noci, ktorú práve čítam, ale ide to pomalšie. Nakoniec tu máme posledný diel skvelej a sexy série z názvom Plán, ktorý som dostala od Megakníh.
VŠETKY SPOLU
Tu sú všetky moje krásky pokope. Čo vy? Čítali ste nejakú z kníh, ktoré som si zaobstarala? :)

2 komentáre:

  1. Krásné přírůstky. :) Já už se hrozně těším, až se začtu do Prokletého prince. :) I když Vendeta taktéž nevypadá špatně ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Princ je skutočne zaujímavý, dosť sa tam toho stane a fakt som niekedy ostala v šoku. :D
      Vendetu som práce prečítala a NUTNE potrebujem ďalšiu časť!! Zamilovala som sa do Luca...áno do Luca a nie do Nica, ktorý je viac hlavnou postavou. :D

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!