26. februára 2017

Desať seriálových nocí #10: Jeden otravný favorit

Tak a je to tu. Všetko raz musí skončiť a tak to je aj s týmto skvelým projektom, ktorý som si neuveriteľne obľúbila. Ďakujem Lili, ktorá je autorkou tohto projektu a dúfam, že znovu niečo podobné vymyslí. :) Dnes vám v poslednom článku predstavím obľúbený seriál, ktorý mňa osobne až tak neberie.

Sherlock
Áno...čítate dobre a áno...myslím to vážne. O tomto seriály počuje od každého, čítam o ňom v novinách, blogoch, rôznych stránkach. Už 2-krát som si zapla prvú časť seriálu, ale po 10 minútach som sa začala nudiť a vypla som to. Obidvoch hercov mám rada, vyzerá to zaujímavo, ale mňa detektívky nikdy nejako nebrali. Nečítam žiadne knihy z tohto žánru a vyhýbam sa aj filmov a seriálom. Seriál si chcem pozrieť (ak sa mi to podarí) hlavne kvôli tomu, aby som vedela čo na ňom všetci vidia. Mám ho na mojom zozname už strašne dlho, chcela som si ho pozrieť cez Vianoce, ale neviem sa k nemu dostať.

Tak a to je koniec! Ak ste nestihli nejaký článok z projektu, TU nájdete všetky časti. :)

2 komentáre:

  1. Haha, mne trvalo tiež dlhšie, kým som sa dostala k Sherlockovi a vlastne prvú a druhú sériu som videla až po tom, čo som zhliadla trojku :D ale napriek tomu, že som sa k tomu nikdy nevedela dokopať, vždy som musela dopozerať už všetko :-) proste po tých prvých minútach som sa hneď zaľúbila do toho charakteru, už len pre tú inakosť a dobrý herecký výkon :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa v prvých minútach len ukrutne nudila. :D Vážne som sa snažila, ale nie a nie ma to zaujať. :D Možno teraz, keď mám skoro 19. si to znovu pozriem a zaujme ma to viac, ale vážne pochybujem. :D

      Odstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!