16. mája 2015

Keď knihomoľ oslavuje narodeniny.

14. 5. 1998 bol v našej rodine veľmi významný deň. V nemocnici o 22:00 hod. som sa totiž narodila ja- Kristína Hulinová, trochu tučnučká a veľmi plačlivá. Od toho dňa prešlo presne 17 rokov a pred niekoľkými dňami som znovu oslávila moje narodeniny. Ako asi všetci dobre viete, milujem knihy a preto tie hrali hlavnú úlohu v mojich darčekoch. Rozhodla som sa s nimi podeli aj s vami, aspoň vo forme fotiek. Vieš dobre viete, aká "multi-extra-vynikajúca" fotografka som a fotila som rovno proti svetlu. (tlieskajte mi! :D ) Na fotkách chýbajú dve bonboniéry a jedna fantastická torta od mojej starkej (milujem mascarpone :3 ) z dôvodu génov, ktoré som pochytila od mojej rodiny a včerajší večer prežili len krabice a forma na pečenie torty.

 Takže, ako prvé sem dávam krásne 4 knihy, ktoré som dostala. Keďže sme v deň mojich narodením boli s mamkou na vyšetrení, stavili sme sa v kníhkupectve a mohla som si sama vybrať moje darčeky. Asi nepochopila, že knihomoľovi takúto vetu nemôže povedať. Po asi hodine rozhodovania som si vybrala knihu Všetko naopak, aby som konečne uzatvorila edíciu Evitínky od Evitapress. Ďalšia kniha vyhrala spomedzi 11 kníh, ktoré proste kričali, aby som si ich zobrala. Nakoniec som si uchmatla Elitu, pokračovanie vynikajúcej Selekcie a bežala ku poklady, aby som si to náhodou nerozmyslela. Krásnu knižtičku Mojej milovanej dcérke som dostala od maminky, za čo veľmi krásne ďakujem. Sú tam písané krásne veci. Ako posledný je tu Džínsový denník 4, ktorý som dostala od brata a jeho frajerky. (s pomocou mňa, pretože volali mamke a ona volala mne, že aké knihy som to bratovi hovorila, že chcem. Aspoň viem, ako ma "počúval" :D ) Džínsák 4 som pôvodne nechcela čítať, ale keď som sa dozvedela pred pár dňami, že bude aj 5 časť, proste som si ho musela kúpiť.


Ako ďalšie sem pridávam dva krásne darčeky. Luxusné hodinky som dostala od ocina a som za ne strašne rada. :3 Ja som asi hodinko-kazič, keďže sa mi pokazia, alebo roztrhnú všetky hodinky čo mám. Dúfam, že tieto drahé sa mi nepokazia, pretože ak by som to povedala ocinovi, tak by ste ma už nenašli. :D Túto krásnu Vitamanku som dostala od môjho 6 ročného bratranca. Spolu s ňou mi aj nakreslil krásny obrázok. Som za ňu strašne rada, len stále neviem, čo je to za ovocie. :D Myslím, že je to jahoda, takže ju budem volať...neviem. :D Kľudne mi môžete poradiť v komentári. ;) 
Ďalej tu máme neuveriteľne krásne doplnky. Náušničky v tvare malých sovičiek som dostala od brata a jeho frajerky. Asi si všimli, že milujem sovy. Na meniny mi kúpili sovu plyšáka s krásnymi očami, na Vianoce som dostala hrnček so sovou, mám aj veľký prsteň so sovou. Som zvedavá, čo bude ďalšie. Čo sa týka ostatných doplnkov, dostala som ich od starkej. Teda...starká mi dala peniaze a ja som si za ne kúpila práve tieto doplnky. Na Aliexpresse som si kúpila krásne letné šaty a jedne s nich sú biele a preto práve tieto biele doplnky. Už sa teším, ako si všetko spolu vyskúšam. :3 

Ako posledné sem pridávam dva krásne kvety, ktoré som dostala od druhej starkej a maminky. Asi pred dvoma rokmi som povedala, že som ešte nikdy nedostala na narodeniny živé kvety a odvtedy na narodeniny dostanem aspoň jeden kvet. :D 



 

4 komentáre:

  1. Krásné dárečky. Přeji ti vše nejlepší!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetko najlepšie, nech ti nové darčeky "slúžia" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dodatočne všetko najlepšie!!!!! :D A nech si poriadne užiješ darčeky! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V jednom komentári sa vám poďakujem všetkým. :)
    Ďakujem za blahoželania a určite si darčeky naplno užijem. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!